Back to All Events

Stockholm: 200-Hr Yoga Teacher Training


Utveckla din inre kännedom

Yogalärarutbildning Mars-December 2019

Villavi Yoga Studio

Stockholm

Till våren 2019 fortsätter yogalärarna Bella Magnusson och Eleonora Ramsby Herrera, med sin uppskattade yogalärarutbildning. Syftet med utbildningen är att erbjuda dig yogan som helhet. Den riktar sig till dig som vill jobba som yogalärare i framtiden eller för dig som vill få möjlighet att utvecklas och växa utifrån yogans filosofi.

Utbildningen syftar till att skapa en grundlig förståelse av yoga och omfattar både den fysiska, själsliga och filosofiska aspekten. Det är en utmanande läroprocess i vilket du uppmuntras att utveckla din inre kännedom och bearbeta varje personlig upplevelse till värdefull kunskap. Det är din resa till att upptäcka vad yoga betyder för dig och du avgör själv hur mycket du väljer att använda det i ditt liv.

 

För mer information, besök www.villavi.se

Earlier Event: February 28
Öland: 200-Hr Yoga Teacher Training
Later Event: March 23
Lisbon: Urban Weekend Retreat