Back to All Events

Öland: 200-Hr Yoga Teacher Training


Utveckla din inre kännedom

Yogalärarutbildning

Vickleby, Öland i samarbete med Strandnära

Februari-Juni 2019

Till våren 2019 fortsätter yogalärarna Eleonora Ramsby Herrera och Wiktoria Jakobsson, med sin uppskattade yogalärarutbildning på Öland. Syftet med utbildningen är att erbjuda dig yogan som helhet. Den riktar sig till dig som vill jobba som yogalärare i framtiden eller för dig som vill få möjlighet att utvecklas och växa utifrån yogans filosofi.

Utbildningen syftar till att skapa en grundlig förståelse av yoga och omfattar både den fysiska, själsliga och filosofiska aspekten. Det är en utmanande läroprocess i vilket du uppmuntras att utveckla din inre kännedom och bearbeta varje personlig upplevelse till värdefull kunskap. Det är din resa till att upptäcka vad yoga betyder för dig och du avgör själv hur mycket du väljer att använda det i ditt liv.

För mer information, besök www.studiowi.se

Later Event: March 23
Lisbon: Urban Weekend Retreat